Figyelmeztetés!

A webáruházban megvásárolható termékek étrend-kiegészítő készítmények, nem pedig gyógyszerek!
Vegye figyelembe, hogy az étrend-kiegészítők fogyasztása nem pótolja a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életvezetést!
Egyik termékünk fogyasztása sem helyettesíti a megfelelő orvosi ellátást vagy kezelést, ezért betegség esetén  konzultáljon orvossal! Mielőtt bármely készítményt elkezdené fogyasztani, javasoljuk, hogy kérje ki orvos, táplálkozási szakértő vagy patikus véleményét!

Az étrend-kiegészítők fogyasztása elősegítheti a szervezet öngyógyító folyamatait, hozzájárulhat az immunrendszer megerősítéséhez és egyes betegségek megelőzéséhez is. Megszüntetheti azokat az okokat, amelyek a tápanyaghiány-betegségek kialakulásához vezethetnek, azonban az eredmény egyénenként eltérő lehet!

A termékismertetőkben található képek, leírások a gyártók és az importőrök reklámanyagai alapján készültek, valamint a képek csak illusztrációk, ettől a termék a valóságban eltérhet, mellékesen mindezekből kifolyólag a termékek hatékonyságát illetően a webáruház szerkesztőit felelősség nem terheli!

 

© 2020 Top Herba Üzletház. Minden jog fenntartva.