Főoldal Főoldal

Full Contact For Men – Az elsöprő erejű potencianövelő

Van olyan, hogy nem sikerül megfelelni az elvárásoknak, és a romantikus együttlétből sem lesz semmi? Ez sok esetben nem is azért történik, mert problémánk van merevedésünkkel, csupán nem sikerül minden helyzetben a maximumot nyújtanunk. Ennek oka lehet a stressz, egy nehezebb időszak, de akár egy új párkapcsolat esetén a bizonyítási vágy miatt nem sikerül úgy teljesítenünk ahogy szeretnénk.

Ha csak egy kis pluszra van szüksége ahhoz, hogy minden alkalommal "harcra kész" legyen, akkor jó helyen jár! A Full Contact potencianövelő garantáltan segíteni fog ezekben a nehéz helyzetekben és abban is, hogy visszanyerje az önbizalmát!

A Full Contact For Men potencianövelő kapszula feltölti Önt energiával, ezáltal olyan tempót diktálhat majd szeretkezés közben, hogy partnere majd nem győz csodálkozni a teljesítményén.

A Full Contact For Men potencianövelő használatával egy új korszak nyílik majd meg az Ön szexuális életében. Soha nem látott kemény erekciót fog átélni és hosszan tartó szexuális aktusokat fog megtapasztalni. Egyszóval el is felejtheti minden korábbi gondját!

A Full Contact For Men összetételét tekintve igazán különleges. Minden egyes alkotóeleme nagy körültekintéssel válogatott gyógynövények keveréke, melyek pozitív hatást fejthetnek ki a potenciára. Ezek a gondosan összeválogatott hatóanyagok a bevételtől számított 20-30 percen belül szívódnak fel és kezdik el kifejteni a hatásukat.

A Full Contact For Men természetes potencianövelő kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti:

levél Gyorsan hat – Akár 20-30 percen belül kifejtheti a hatását
Gren Snake Nagyon gyors regenerálódás
levél

Kemény, tartós erekció

levél Pénisz méretének és kitartásának megnövekedése
levél Hosszan tartó hatás - Akár 72 órán keresztül is működhet
levél Hihetetlen önbizalom növelő hatás

Összetétel:

  • Ázsiai Ginzeng gyökér por 100mg
  • Arangyökér por 75mg
  • Fahéj por 90mg
  • Rozmaring levél por 75mg
  • Zselatin kapszula 65mg
  • Szilicium dioxid (csomósodás gátló) 65mg

Összesen: 470mg

Kiszerelés: 4 db/doboz

Figyelmeztetés: Magas vérnyomás esetén óvatosságot igényel. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

rendelje meg

Rendelési feltételek, részletek

Telefonos megrendelés: 06-30-230-8285

garancia


Termék
  Válassza ki a megrendelni kívánt mennyiséget
1 darab Full Contact
2 darab Full Contact
3 darab Full Contact
5 darab Full Contact